Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
300 T
Open wider

300 T

teleskopska klizna vrata
Teleskopska automatska klizna vrata odlično su rješenje u uvjetima prostorne ograničenosti. Njihova prednost je široko otvaranje u uskim prostorima i beskompromisno prilagođavanje arhitekturnom oblikovanju.
Tehnički podaci
Poslati upit
Preuzimanja
Preuzimanja
BROCHURE 300 T ang
SPECIFICATION 300 T ang
SPECIFICATION 300 T R ang
VISINA POGONA

100 mm

DIMENZIJE

Jednostrano: širina prolaza 900 – 3000 mm
Dvostrani: širina prolaza 1600 – 3000 mm

Široki prolaz bez zadiranja u arhitekturu.

Teleskopska vrata nude mnogobrojne prednosti u prostorno ograničenim prolazima ili kad je potreban što širi vratni otvor. Teleskopsko otvaranje kliznih krila može biti jednostrano ili dvostrano. U oba slučaja, prolazna je širina maksimirana. Vrata nesmetano funkcioniraju i u najmanjim prostorima te nam nude mogućnosti za prostorne uštede.

Dizajnirajte vrata po mjeri

Različite boja profila i stakala stvaraju rješenja koja su u potpunosti sukladna vašim željama. Komandna tipkala s naprednim funkcijama omogućavaju jednostavno upravljanje vratima i mijenjanje režima djelovanja.

Istražite specifičnosti

Montaža vrata

Naši sistemi ugradnje vrata omogućavaju vam fleksibilno planiranje projekata i slobodu izražavanja.

Krilo

Krilo
   Float

   Float

   Vratno krilo s lijepljenim ili kaljenim sigurnosnim staklom savršeno nadopunjuje unutarnje prostore i izražava univerzalan i klasičan izgled.
   PR4 profili za jednostruko sigurnosno staklo
   Od 6-10 mm
   Termo

   Termo

   Vratno krilo debljih profila savršeno je za glavne ulaze ili prostorije gdje je potrebna učinkovita (zvučna) izolacija.
   PR5 profili za izo sigurnosno staklo
   od 19-21 mm
   Jednostruko sigurnosno staklo 10 mm
   Standardni panel

   Standardni panel

   Panel omogućuje veću privatnost u prostoriji. To je pametan izbor za zdravstvo, skladišta ili proizvodne odjele. Također možete odabrati rješenje s integriranim prozorom.
   PR4 profili: panel 10 mm
   PR5 profili: izolacijski panel 21 mm
   Glatki panel

   Glatki panel

   Glatko krilo bez rubova za jednostavno čišćenje. Savršen izbor za čiste prostore i zdravstveni sektor. Izrađen po narudžbi s mogućnošću integriranog prozora za brz i učinkovit pregled.
   PR4 profili: panel 25 mm
   PR5 profili: izolacijski panel 35 mm

  Panel

  Panel može biti prirodno eloksiran, u različitim bojama RAL palete boja ili s integriranim staklenim prozorom. Predstavlja idealno rješenje za osiguranje visoke razine higijene i privatnosti u prostorima.

  Otvaranje vrata

  Otvaranje vrata
  Senzor

  Senzor je ključni sigurnosni element za djelovanje vrata. Područje detektiranja pokreta aktivira otvaranje vrata, a sigurnosno područje osigurava siguran prelazak prilikom zatvaranja vrata.

   

  Područje detekcije
  Područje detekcije

  Sigurnost ljudi

   

  Montažna visina do 3 m. Detekcija ljudi i predmeta u dometu od 2,5 m. Sigurnosna zavjesa štiti pješake u području zatvaranja vrata i u njegovoj okolici.

  Montaža senzora

  Senzor je ključni sigurnosni element za djelovanje vrata. Područje detektiranja pokreta aktivira otvaranje vrata, a sigurnosno područje osigurava siguran prelazak prilikom zatvaranja vrata.

   

  Prikladnost različitim vrstama korištenja.

  beskontaktno
  otvaranje vrata
  jednostavnost
  upotrebe

  Multifunkcionalna tipkala

  Najbolje korisničko iskustvo

  Automatska klizna vrata mogu se spojiti na razna upravljačka tipkala. Naša tipkala su višenamjenska i omogućuju prebacivanje između različitih režima rada.

  Čitajte več

  Upravljanje pametnim mobilnim uređajem

  My Door aplikacija

  Upravljajte i nadgledajte svoja automatska klizna vrata na daljinu s naprednim značajkama za vaše poslovanje ili dom. Aplikacija vam omogućuje jednostavno, sigurno i pouzdano upravljanje svim vašim vratima – bilo gdje i bilo kada.

  Čitajte več

  Ušteda energije

  Inovativna energetska rješenja, koja doprinose zaštiti okoliša

  Nažalost nam je svima poznato da današnji lagodan život povećava potrošnju energije. Naš je cilj nuđenje energetski efikasnih vrata. Usredotočeni smo na aktivna i pasivna energetska rješenja.

  70 %

  ušteda energije i smanjenje CO₂

  < 0.5 W

  potrošnja energije

  300T-telescopic-sliding-door-hotel-soca-sono-architects-doorson-2
  Evakuacijski putovi
  Sigurna evakuacija za svakog korisnika

  Za ugradnju vrata na evakuacijskim putevima mora se odabrati redundantni sustav. Osiguranje sigurne evakuacije u izvanrednim situacijama iznimno je važno, posebice kada se radi o javnim objektima u kojima se nalazi veliki broj ljudi.