Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Autosalon Volkswagen

Autosalon Volkswagen

Arhitektura ART.A Design
Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300, 300 T, 300 C

Prilagodljiva rješenja za optimizaciju prostora i bolje korisničko iskustvo

Autosalon Volkswagen nudi sveobuhvatan raspon kvalitetnih usluga za vozila. U svom radu tvrtka povezuje individualnost i želje pojedinaca s disciplinarnim pristupom. Renovacijom prostora još su više usmjereni na inovativnost, kvalitetu usluge i bolje iskustvo za svoje klijente.

Doživljaj pri ulazu

Ulaz je važan vizualni element u stvaranju izvrsnog prvog dojma. Polukružna automatska klizna vrata 300 C po mjeri s izduženim obodom ističu učinkovit ulaz u zgradu i funkcionalno nadopunjuju arhitektonsku sliku cijele zgrade. Moguće je integrirati LED rasvjetu na strop ili obod, vodonepropusni krov, termičke profile, sigurnostne senzore ili zračnu zavjesu. Reflektirajuće staklo lijepo se stapa sa staklenom fasadom, postiže zrcalni efekt i ograničava prodor topline u prostoriju.

Beskontaktno otvaranje vrata

Učinkovita tranzicija i visoka sigurnost igraju važnu ulogu u objektima sa svakodnevnim kretanjima većeg broja ljudi. Standardna vrata 300 omogućuju beskontaktno otvaranje vrata, osiguravajući jednostavan i higijenski prolaz iz prostora u sobu. Savršeno se uklapaju u staklenu fasadu, poboljšavaju osvjetljenje prostorije i pružaju osjećaj bezbrižnog prolaza.

Maksimalna iskoristivost prijelaznog otvora

Ispunjavanje zahtjeva u pogledu iskoristivosti prostora i fleksibilnosti kretanja vozila u salonima automobila presudno je. Automatska klizna vrata 300 T osiguravaju nesmetan rad i stvaraju prolaz sa širim prolaznim otvorom. Oni se savršeno prilagođavaju arhitektonskom dizajnu izložbenih prostora, gdje je cilj zadržati fleksibilnost i učinkovitost. Prilagođeni teleskopski mehanizam s dva klizna krila stvara veći prolaz s najvećom mogućom širinom otvora, što omogućuje prelazak vozila iz jedne prostorije u drugu.

Galerija slika