Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Hilton Hotel Costabella, Rijeka *****

Hilton Hotel Costabella, Rijeka *****

Arhitektura Atelier EIS
Interijer Atellior
Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300 thales, 300 thales r, 300, 300 r

Raskoš hotelskog resorta stvara nezaboravno iskustvo na svakom koraku

Novi Hilton Hotel Costabella u Rijeci savršena je kombinacija suvremeno-funkcionalnog dizajna i raskoši. Različite vrste automatskih kliznih vrata elegantno dopunjuju eksterijer i interijer i osiguravaju prvoklasnu uslugu i gostoprimstvo.

GLAVNI ULAZ: Funkcionalni i estetski dizajn

Učinkovit i po mjeri izrađen vjetrobran stvara jedinstveni prvi utisak prilikom ulaska u hotel. Sastavljen je iz dva različita tipa automatskih kliznih vrata koji elegantno povezuju recepciju, lobi i bar. Standardna automatska klizna vrata 300 sa izolacijskim sigurnosnim staklom sa vanjske strane i klizna vrata 300 thales bez okvira sa unutarnje strane stvaraju skoro nevidljiv i funkcionalan prijelaz.

Energetski učinkoviti ulaz istovremeno sprječava ulazak hladnog/toplog zraka bez utjecaja na protok ljudi.

LOBI: Panoramska elegancija

Profinjeni polukružni panoramski stakleni zid naglašava arhitekturni identitet prostora na prvom katu. Automatska klizna vrata suptilno povezuju lobi i vanjsku terasu. Posebno refleksivno plavo staklo transparentno se sjedinjuje sa staklenom fasadom te nudi divan pogled na Jadransko more.

RESTORAN & LOUNGE: Učinkovita usluga i nezaboravno kulinarsko iskustvo

Beskontaktno otvaranje vrata u restoranu osigurava visoku učinkovitost i vrhunsko gostoprimstvo. Zaposlenicima olakšava prelazak kada su im ruke pune, a gostima omogućava nesmetan prelazak.

Skoro nevidljiva staklena vrata bez okvira 300 thales nježno dijele restoran i salon za odabrane goste. Matirana naljepnica osigurava privatnost i sprječava direktan pogled u unutrašnjost lokala.

U restoranu na vrhu hotela vrata povezuju dva prostora: interijer i eksterijer. Idealno se uklapaju na dugu i usku terasu i osiguravaju funkcionalno korištenje manjeg prostora. Kroz staklena vrata pogled na drugu stranu je jasan, nudeći osoblju dobar pregled nad događanjem.

WELLNESS: Spajanje funkcionalnosti i udobnosti

Staklena klizna vrata osiguravaju bolju dostupnost i harmoničan ambijent. Personalizirani odabir boja profila omogućava elegantnu integraciju vrata u unutrašnjost prostora. Vrata sa iznad- i uz-svjetlošću omogućavaju potpuno iskorištavanje građevinskog otvora i nesmetan prelazak prirodnog svijetla, stvarajući topao i atraktivan prostor.

Sigurnost u izvanrednim situacijama

Prilikom arhitekturnog oblikovanja hotela, veliki naglasak je stavljen na osiguravanju sigurnosti. Redundantna automatska klizna vrata namještena su na svim evakuacijskim putovima te su opremljena sa prekidačem za izlaz u nuždi. U izvanrednim situacijama, vrata se automatski otvaraju i ostanu otvorena, a evakuacija je sigurna za sve ljude.

Galerija slika