Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Hotel Reykjavik Saga, Island

Hotel Reykjavik Saga, Island

Arhitektura Atelier Architecture, Mr. Björn Skaptason
Fotografija Doorson
Vrata 300

Islandska oaza: Šarmantan interijer u kombinaciji s učinkovitošću automatskih kliznih prolaza

Elegantni hotel Reykjavik Saga s 4 zvjezdice u suvremenom je stilu koji odražava islandsku tradiciju i dizajniran je u potpunosti uvažavajući okolne zgrade. Automatska klizna vrata savršeno nadopunjuju arhitekturu hotela promišljenim dizajnom, lakom dostupnošću i atraktivnim izgledom na glavnom ulazu, a dodatno impresioniraju glatkim prijelazom na otvorenu terasu restorana.

GLAVNI ULAZ: Mješavina antracita i zlata

Hotel Saga ljubazno poziva goste i posjetitelje kroz dva odvojena automatska klizna ulaza u obliku vjetrolova: Dvoje standardnih automatskih kliznih vrata 300 2L/2S s fiksnim bočnim i gornjim ostakljenjem ostavljaju poseban prvi dojam na oba prolaza. S izolacijskim profilima i izolacijskim sigurnosnim staklom pridonose značajnim uštedama energije.

Zlatna boja profila u kombinaciji s mat staklom elegantno ističe glavni ulaz s desne strane hotela koji vodi do predvorja s recepcijom. S unutarnje strane profili vrata antracit boje stvaraju zamjetan kontrast s prozirnošću stakla i suptilnu vezu s interijerom.

S lijeve strane automatska klizna vrata omogućuju beskontaktni ulazak u prestižni restoran Fröken Reykjavik Kitchen & Bar. Odvažna, ali jednostavna kombinacija antracit okvira i stakla stvara klasičan izgled i dočarava opuštenu i glamuroznu atmosferu.

U oba slučaja, energetski učinkoviti ulazi s ugrađenim senzorom djeluju kao funkcionalna barijera koja sprječava ulazak hladnog/vrućeg zraka i omogućuje nesmetan prolaz ljudima.

RESTORAN: Moderan stil i udobnost beskontaktnog prijelaza

Atmosfera zelene oaze inspirira vas da sjednete i uživate u dobroj hrani i vrhunskoj usluzi. Staklena standardna automatska klizna vrata 300 2L/2S elegantno nadopunjuju moderan izgled restorana i omogućavaju lagan, bez dodira prolaz do ljetne terase za svakoga.

Sa sofisticiranim i diskretnim dizajnom izolacijskih profila u bijeloj boji, vrata funkcioniraju kao dio staklene stijene. Nude funkcionalan pogled s obje strane i dopuštaju protok prirodnog svjetla u interijer.

Strop restorana, ukrašen zelenilom, nedvojbeno dočarava tropski štih i šarmantno nadopunjuje opuštajući ambijent prostorije.

Galerija slika