Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Opća bolnica Murska Sobota, Slovenija

Opća bolnica Murska Sobota, Slovenija

Fotografija Doorson
Vrata 300, 300 T

Opća bolnica Murska Sobota je svoja vrata otvorila već u 1893. godini. Svoje je poslovanje započela s 4 bolničke sobe odnosno 24 kreveta. Od tada pa do danas, neprestano se je širila i modernizirala.

Zaposleni u bolnici trude se postavljati u središte brigu za pacijenta i njegove potrebe, a poduzeće Doorson je opremilo bolnicu s više od 50 automatskih vratakoja pridonose dobrobiti i lakšem kretanju pacijenata.

Upotreba kliznih vrata u bolnicama olakšava rad zaposlenih te olakšava prolaze iz jedne prostorije u drugu. Za higijensku upotrebu i otvaranje vrata optimalno je prvorazredno rješenje SENSE SWITCH – tipka koja funkcionira bez dodira. Vrata se otvore samo kad mi to želimo.

„Opća bolnica Murska Sobota je s električnim vratima proizvođača Doorson jako zadovoljna. Vrata su pouzdana, odlikuje ih pristupačna cijena te su jednostavna za rukovanje. Isto tako ne bilježimo nikakve probleme s održavanjem vrata.“ — Opća bolnica Murska Sobota

Automatska klizna vrata olakšavaju kretanje pacijenata, posebice onih na invalidskim kolicima, ali i zaposlenih kod premještanja bolničkih kreveta i druge zdravstvene opreme.

Na slici gore lijevo su prikazana i prilagođena vrata za upotrebu u prostorima s rendgenom u kojima je prisutna povećana RTG radijacija.

Galerija slika