Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Poslovna zgrada Rotonda, Ljubljana

Poslovna zgrada Rotonda, Ljubljana

Arhitektura Elea iC d.o.o.
Foto Doorson, Genius Loci d.o.o.
Vrata 300

Elegantan ulaz s promišljenom rasvjetom

Uz sjevernu ljubljansku obilaznicu nalazi se poslovna zgrada koja se sastoji od tri dijela, od kojih je najunikatniji okrugli šesterokatni dio, po kojem je zgrada i dobila ime – Rotonda. Arhitektura poslovne zgrade nadopunjena je pametnim dizajnom automatskih kliznih vrata, koja zaposlenicima omogućava lak, brz i beskontaktan prolaz. Doorson vrata se nalaze na glavnom ulazu koji vodi na gornju etažu s uredima.

Jedinstvena kombinacija svjetla i pokreta

Ulaz u Rotondu otvara se naglašenom elegancijom i promišljenim dizajnom, gdje staklena krila i pročelje omogućavaju prirodno osvjetljenje prijemne dvorane. Vješto postavljena svjetla poboljšavaju cjelokupno korisničko iskustvo u predsoblju i nastavljaju siluetu vrata. Standardna klizna vrata nude mogućnost personalizirane prilagodbe boje profila. U slučaju ovog ulaza, profili vrata usklađeni su s koloritom interijera, što naglašava promišljenu cjelokupnu sliku. Vrata su elegantno uklopljena između fasadnih zidova i svojim jednostavnim dizajnom i tankim okvirima upotpunjuju izgled prostorije.

Neka bude praktično, jednostavno i lako za korištenje

Osim estetske privlačnosti, automatska klizna vrata na ulazu u poslovni objekt su i vrlo praktičan izbor jer omogućuju brz, kontroliran ulazak bez ruku. Istodobno, vrata nude naprednu funkciju uštede energije, što je važno i za investitora i za planet. Kada su vrata u stanju mirovanja ili u načinu rada ZATVORENA ili OTVORENA, upravljač vrata se prebacuje u način rada za uštedu energije, dok potrošnja energije pada na 0,4 Wh. Ovo predstavlja jedinstvenu inovaciju u odnosu na druga vrata koja troše 20-30 Wh.

Galerija slika