Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Veterinarska klinika Sežana

Veterinarska klinika Sežana

Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300 thales, 300

Inovativno okruženje s visokim higijenskim standardima

Veterinarska klinika Sežana teži najboljoj veterinarskoj skrbi, redovitoj edukaciji i ide u korak sa suvremenim smjernicama na području veterine. Adaptacijom i modernizacijom interijera željeli su naglasiti moderan izgled te ujedno osigurati higijenski, funkcionalan i ugodan radni okoliš.

Nema prijenosa bakterija

Unutrašnjost klinike je neutralnog dizajna, sa naglaskom i prevladavanjem bijele boje, te medicinske opreme u sivim tonovima. Opremljena je dvokrilnim automatskim kliznim vratima tipa 300, koja pružaju praktičnost beskontaktnog otvaranja i zatvaranja, što smanjuje prijenos bakterija i održava visoke higijenske standarde u bilo kojoj prostoriji. Odabranim bojama stakla zaposlenicima se na taj način pruža veća privatnost od neželjenih pogleda i bolja usredotočenost na posao.

Odraz elegancije i funkcionalnosti na svakom koraku

Prolazi između javnih i privatnih prostorija za osoblje, te posjetitelje lako se i estetski rješavaju s automatskim kliznim vratima od 300 thales. Neprozirna površina stakla stvara elegantnu atmosferu privatnosti koja nježno naglašava beskontaktni prolaz odražavajući odsjaj poda na vratima. Automatska klizna vrata funkcionalno se prilagođavaju dizajnu interijera, a ugrađeni senzor i beskontaktna sklopka Smart Switch omogućuju kontrolirano otvaranje vrata, što se prilagođava potrebama korisnika, te nudi siguran i učinkovit prolaz.

Dobrobit

Svi materijali i vrata pouzdani su i lako se čiste, što je presudno za održavanje higijene i dobrobiti. Automatski sustav kliznih vrata nesumnjivo impresionira ugodnijim, sigurnijim i nesmetanijim prolazom posjetitelja i zaposlenika.

Galerija slika