Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Vino Vračko

Vino Vračko

Arhitektura & Interijer Arhisol
Fotografija Žiga Lovšin
Vrata 300

Vinsko iskustvo s pogledom

Arhitekturu vinskih podruma Vračko na novoj lokaciji potpuno povezuje eksterijer s modernim interijerom. Automatska klizna vrata djeluju kao vizualni i funkcionalni element u prostoru zbog visoke učikovitosti, fleksibilnosti i elegantne integracije.

TERASA: Panoramski pogled

Panoramska staklena stijena senzualno uokviruje pogled na susjedna brda. Dvokrilna staklena automatska klizna vrata 300 2L/2S svojom prisutnošću u potpunosti elegantno nadopunjuju i funkcionalno povezuju unutarnji s vanjskim prostorom. Vrata omogućuju beskontaktno otvaranje pomoću senzora, koji pruža siguran i ugodan prolazDiskretna integracija staklenih vrata odgovarajućih profila odražava ujednačen izgled staklene stijene i omogućuje transparentan pregled zbivanja na terasi.

PRIJELAZ U KUHINJU: Jednostavna usluga

U gornjem dijelu vinskog podruma nalazi se mjesto za degustaciju vina i kulinarska druženja. Na ulazu u kuhinju, dvoja automatska klizna vrata 300 1L/1S olakšavaju zaposlenicima posao i prolaz punih ruku. Odabir stakla s mliječnom folijom te nježno zamagljenom površinom stvara privatnost koja sprječava neželjene poglede u prostoriju. Pogon vrata u potpunosti je skriven u crnoj zidnoj oblozi, koja odašilje sintezu elegantnih i suptilno odgovarajućih vrata s interijerom.

Galerija slika