Skoči do sadržaja
hr
sl en
+385 1 65 90 277
Vinoteka Opok 27

Vinoteka Opok 27

Arhitektura AB objekt d.o.o.
Foto Blaž Črnič
Vrata 300

Modernost u tradicionalnom okruženju: praktična primjena automatskog prijelaza “na zahtjev”

Vinoteku Opok 27, okruženu slikovitim vinogradarskim krajolikom, karakterizira spoj suvremenosti i tradicije. Važnu ulogu u objektu za osoblje imaju ugrađena automatska klizna vrata tipa 300 koja osiguravaju nesmetan protok i lak ulazak u kuhinju. 

Učinkovitost s pametnim prekidačem 

Beskontaktni pristup s Smart Switch prekidačem omogućuje neometan prijelaz, što je posebno korisno konobarima kada su im ruke pune hrane, tanjura ili pladnjeva. To ne samo da olakšava rad osoblja, već i poboljšava higijenu u kuhinji.

Pomoću Smart Switcha moguće je podesiti senzor za otkrivanje područja kretanja. Stoga se korisnici mogu slobodno kretati po kuhinji ili blagovaonici bez nepotrebnog otvaranja vrata; otvara se samo kada senzor prekidača detektira tijelo.

Višenamjenski prekidač na dodir COM 20 nije samo koristan za podešavanje raznih postavki i parametara vrata – on također i dobro izgleda. I COM 20 i Smart Switch lijepo uljepšavaju stil interijera i ne moraju se skrivati.

Matirano staklo = privatnost i moderan izgled 

Matirano staklo ne samo da pruža privatnost i modernost, već i nadopunjuje crno-bijeli interijer sobe. Osim toga, pomaže sakriti pogled u kuhinju i suptilno naglašava vrata.

Galerija slika